full_color_logo_120c

Ελαιοτριβείο "Βουνό"

Άγιος Λέοντας, Ζάκυνθος

Καλώς ήρθατε στο Ελαιοτριβείο “Βουνό”, που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Άγιος Λέων, μια καταπράσινη και εύφορη ορεινή περιοχή της Ζακύνθου. Για περισσότερα από 50 χρόνια, παράγουμε με υπερηφάνεια ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, προβάλλοντας την πλούσια αγροτική ιστορία και τις παραδόσεις του νησιού. Από την ίδρυσή μας το 1971, επενδύσαμε στον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία, ενσωματώνοντας προηγμένη τεχνολογία και διαδικασίες για τη διασφάλιση της παραγωγής ελαιολάδου με την υψηλότερη ποιότητα.

Είμαστε προσηλωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων, διατηρώντας παράλληλα ζωντανή την πλούσια αγροτική ιστορία του νησιού της Ζακύνθου.

Είτε είστε λάτρης του φαγητού είτε είστε περιστασιακός επισκέπτης, σας προσκαλούμε να έρθετε και να ανακαλύψετε τις πλούσιες γεύσεις της Ζακύνθου με το Ελαιοτριβείο “Βουνό”!

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, το ελαιοτριβείο μας μετατρέπεται σε εκθεσιακό χώρο, όπου χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο απολαμβάνουν τις ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις μας και δοκιμάζουν τα διάφορα προϊόντα μας. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν και να δοκιμάσουν διάφορα είδη ελαιολάδου, όπως το φημισμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να γευτούν τους καρπούς της εργασίας μας, που παράγονται με προηγμένη τεχνολογία και διαδικασίες.

Από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο, οι ντόπιοι ελαιοκαλλιεργητές μας εμπιστεύονται την παραγωγή και έκθλιψη της ελιάς τους, βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία και την τεχνολογία μας για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη απόδοση και ποιότητα. Ειδικευόμαστε σε μαζικές παραγγελίες σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτοντας πολλούς τοπικούς συνεργάτες και εστιάζοντας στην Ευρώπη και φυσικά και την Ελλάδα. Κάθε προϊόν που γεύονται οι επισκέπτες μας προέρχεται κατευθείαν από το ελαιοτριβείο μας.

Σχετικά με Εμάς

Το Ελαιοτριβείο “Βουνό” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ελαιολάδου από το 1971.

Είμαστε υπερήφανοι που εξυπηρετούμε εκατοντάδες ελαιοκαλλιεργητές ετησίως σε κάθε σοδειά που μας εμπιστεύονται τη συγκομιδή τους από γενιά σε γενιά. Συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας για αυτούς.

Παράγουμε το 80% του ελαιολάδου μας από δέντρα της ποικιλίας Κορωνέικο και το υπόλοιπο προέρχεται από τα γηραιότερα και μεγαλύτερα αυτόχθονα δέντρα του νησιού, ηλικίας άνω των 500 ετών, γνωστά ως «Ντόπιες». Η ιδανική γεωγραφική θέση της περιοχής μας, το βραχώδες έδαφος, η θάλασσα, το εύκρατο κλίμα, η ιδανική θερμοκρασία και υγρασία, όλα συμβάλλουν στο πλούσιο άρωμα και τη μοναδική γεύση του ελαιολάδου μας.

Είμαστε υπερήφανοι για τις γνώσεις μας για το προϊόν και τη διαδικασία παραγωγής, που μας καθιστούν ένα από τα πιο προοδευτικά ελαιοτριβεία στο νησί, με συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία και διαδικασίες. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία, μας έχει οδηγήσει στην απόκτηση βραβείων, που επικυρώνουν την αφοσίωσή μας στην παραγωγή προϊόντων ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.

Με την προσήλωση μας στην ποιότητα έχουμε διατηρήσει τη φήμη μας για την παραγωγή προϊόντων ελαιολάδου υψηλής αξίας, ενώ παραμένουμε αφοσιωμένοι στη διατήρηση της πλούσιας αγροτικής ιστορίας του νησιού. Ελάτε να γνωρίσετε την εξαιρετική ποιότητα των βραβευμένων προϊόντων ελαιολάδου μας και να ανακαλύψετε γιατί οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται από γενιά σε γενιά!

Η Τοποθεσία μας

Ελαιοτριβείο "Βουνό", Ζάκυνθος

Καλώς ήρθατε στη Ζάκυνθο, μια γη με πλούσια αγροτική ιστορία και εκπληκτική φυσική ομορφιά. Αυτό το νησί του Ιονίου φιλοξενεί σχεδόν 2 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και η παραγωγή ελαιολάδου είναι βαθιά ριζωμένη στη ζωή των κατοίκων του, καθώς αποτελεί ζωτικό μέρος της αγροτικής ιστορίας του νησιού εδώ και αιώνες.

Vouno Olive Oil Press

Agios Leon, Zakynthos

Το ιδανικό κλίμα και το εύφορο έδαφος της Ζακύνθου την καθιστούν ιδανικό μέρος για την καλλιέργεια της ελιάς, με μέση ετήσια παραγωγή 6.000-8.000 τόνων ελαιολάδου. Ο συνδυασμός του άφθονου ήλιου και των υψηλών επιπέδων βροχοπτώσεων δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για καλλιέργειες υψηλής ποιότητας, πλούσιες σε γεύση και θρεπτική αξία.

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται από τα μεγάλης παλαιότητας ελαιόδεντρα του νησιού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής, παγκοσμίως γνωστό για την εξαιρετική γεύση και τα οφέλη του για την υγεία. Η μοναδική γεύση και ποιότητα των προϊόντων ελαιολάδου της Ζακύνθου αποτελούν απόδειξη της πλούσιας αγροτικής ιστορίας του νησιού και της αφοσίωσης των αγροτών του.

Ελαιοτριβείο "Βουνό", Ζάκυνθος

Ελάτε να δοκιμάσετε τη μοναδική γεύση του έξτρα παρθένου ελαιολάδου της Ζακύνθου και να ανακαλύψετε γιατί αυτό το νησί συνεισφέρει σημαντικά στην ελληνική παραγωγή ελαιολάδου για γενιές και γενιές!

Βραβεία & Διακρίσεις

Ελαιοτριβείο "Βουνό", Ζάκυνθος

Επικοινωνία

Ελαιοτριβείο "Βουνό", Ζάκυνθος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με το Ελαιοτριβείο “Βουνό”, να κάνετε μια ερώτηση για οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας ή να κλείσετε μια περιήγηση. Παρακάτω βλέπετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή και θα χαρούμε να απαντήσουμε.

(*) Απαιτούνα πεδία

 Ευχαριστούμε!
Το αίτημά σας έχει σταλεί. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τις απαιτούμενες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA  της Google. Ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Ελαιοτριβείο "Βουνό"

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Vouno Olive Press Zakynthos - Extra Virgin Olive Oil

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μας παράγεται από ελιές της ποικιλίας Κορωνέικη και από ελιές από τα γηραιότερα και μεγαλύτερα δέντρα του ελαιοτριβείου μας, όλα ηλικίας άνω των 500 ετών.
Χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και μέθοδο ψυχρής έκθλιψης με θερμοκρασίες αποκλειστικά έως 28 βαθμούς για να εξασφαλίσουμε ένα προϊόν με υψηλή ποιότητα. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι ακατέργαστο και εξαιρετικής ποιότητας, πληρώντας συγκεκριμένα πρότυπα για να λάβει τον χαρακτηρισμό “εξαιρετικό παρθένο”.

Μεγέθη συσκευασίας: 50ml / 100ml / 500ml / 750ml / 1λ / 3λ / 5λ

Ελαιοτριβείο "Βουνό"

Βιολογικό Ελαιόλαδο

Vouno Olive Press Zakynthos - Organic Extra Virgin Olive Oil

Το βιολογικό ελαιόλαδο μας είναι φτιαγμένο από την Κορωνέικη ελιά και μια ποικιλία ελιών που
συγκομίζονται από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα δέντρα, τα οποία καλλιεργούνται όλα βιολογικά.
Χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και μέθοδο ψυχρής έκθλιψης για να εξασφαλίσουμε ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας. Το παρθένο ελαιόλαδο μας είναι ακατέργαστο και υψηλής ποιότητας, με ξεχωριστή γεύση και ελαφρύ πιπεράτο φινίρισμα. Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του εξαιρετικής ποιότητας έξτρα παρθένου ελαιολάδου μας, γνωρίζοντας ότι παράγεται με μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας

Μεγέθη συσκευασίας: 250ml / 500ml / 1λ

Ελαιοτριβείο "Βουνό"

Ελαιόλαδο με έγχυμα λεμονιού

Vouno Olive Press Zakynthos - Olive Oil Products

Το ελαιόλαδο μας με λεμόνι είναι φτιαγμένο από την εκλεκτή ποικιλία Κορωνέικη και μερικά από τα παλαιότερα ελαιόδεντρα που υπάρχουν στο κτήμα μας. Χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία και μέθοδο ψυχρής έκθλιψης για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα λαδιού. Τα λεμόνια τοπικής καλλιέργειας προστίθενται κατά τη διαδικασία δημιουργίας του πολτού πριν πιεστούν οι ελιές για να τους δώσουν τη φρέσκια, μυρωδάτη γεύση και άρωμα λεμονιού. Είναι ιδανικό για΄μαγείρεμα και σαλάτες, προσθέτοντας μια νόστιμη πινελιά σε κάθε πιάτο. Δοκιμάστε το ελαιόλαδο μας με έγχυμα λεμονιού και μάθετε γιατί είναι απαραίτητο συστατικό στην κουζίνα σας.

Μεγέθη συσκευασίας: 50ml / 100ml / 250ml / 500ml

Ελαιοτριβείο "Βουνό"

Ελαιόλαδο με έγχυμα πορτοκαλιού

Vouno Olive Press Zakynthos - Olive Oil Products

Αφεθείτε στην υπέροχη γεύση του εμποτισμένου ελαιολάδου πορτοκαλιού που παρασκευάζεται από συνδυασμό Κορωνέικης και ποικιλίας από τα παλαιότερα ελαιόδεντρα. Οι ελιές επεξεργάζονται με τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας παραγωγής ελαιόλαδου με θερμοκρασία επεξεργασίας όχι μεγαλύτερη από 28 βαθμούς.
Κατά τη διαδικασία της πολτοποίησης, προστίθενται πορτοκάλια τοπικής καλλιέργειας για να παραχθεί μια μοναδική και δροσερή γεύση που συμπληρώνει κάθε πιάτο. Αυτό το ελαιόλαδο είναι εξαιρετικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και σαλάτες, προσθέτοντας ένα φρέσκο και όμορφο άρωμα πορτοκαλιού στα γεύματά σας. Ανακαλύψτε ένα προϊόν που θα αναδείξει τις γαστρονομικές σας δημιουργίες.

Ελαιοτριβείο "Βουνό"

Ελαιόλαδο με έγχυμα σκόρδου

Vouno Olive Press Zakynthos - Olive Oil Products

Το ελαιόλαδο μας εμποτισμένο με σκόρδο είναι φτιαγμένο από ένα μείγμα της Κορωνέικης ελιάς και ποικιλίας ελιών που προέρχονται από μερικά από τα παλαιότερα ελαιόδεντρα του νησιού.
Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι ελιές επεξεργάζονται σε θερμοκρασίες αποκλειστικά έως 28 βαθμών για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα. Σκελίδες σκόρδου τοπικής καλλιέργειας προστίθενται κατά τη διαδικασία παρασκευής του πολτού για να παραχθεί αυτό το αρωματικό και γευστικό λάδι. Ιδανικό για μαγείρεμα, ντιπ και σαλάτες, αυτό το ελαιόλαδο με σκόρδο είναι απαραίτητο σε κάθε κουζίνα. Γευτείτε την ένταση του σκόρδου σε κάθε σταγόνα και αναβαθμίστε τα πιάτα σας με το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο μας.

Ελαιοτριβείο "Βουνό"

Body Scrub Ελιάς

Vouno Olive Press Zakynthos - Olive Oil Products

Ελαιοτριβείο "Βουνό"

Προϊόντα περιποίησης δέρματος με ελαιόλαδο

Vouno Olive Press Zakynthos - Olive Oil Products

Ελαιοτριβείο "Βουνό"

Σαπουνάκια με ελαιόλαδο

Vouno Olive Press Zakynthos - Olive Oil Products